Om mig

Förståelse, kommunikation och konflikthantering för maximalt utnyttjande av resurser.

2009 tog jag ett par viktiga steg närmare mig själv.  Jag fick ett genombrott där jag förstod att jag behövde leva efter mitt eget huvud istället för efter andras. Som storebror hade jag tidigt lärt mig att lyssna till andras behov men tyvärr glömt att föra fram mina egna. Jag löste konflikter genom att sudda ut mig själv istället för att hitta lösningar som tillfredsställde även mina drömmar. Jag var lyhörd för andras kommunikation men lät min egen stämma vara ostämd och vag.

Insikterna om vad jag försummat och hur jag själv bidragit till detsamma är idag mina ovärderliga erfarenheter när jag delar med mig av de verktyg som bidragit till att öka mitt personliga och affärsmässiga välbefinnande. Jag tror på att leva nära sina misstag, lära sig av dem och sen vårda insikterna ömt. På så vis blir livet lättare, det finns inte en massa att förtränga utan istället en massa gott att skratta åt för är det nått som förenar alla framgångsrika människor så nog är det att de misslyckats ordentligt på vägen. När vi klarar av att misslyckas så är vi mogna att börja lyckas – inom alla områden.

Min passion är mellan-mänsklig kommunikation. Vårt samspel med varandra och vad detta gör med oss själva. Alltså såväl den individuella upplevelsen som samspelet. Jag har gått UGL, HUGL, NLP Practitioner, är Access Fascilitator och har snart 20 års föreningsvana. Under de senaste sex åren har jag drivit bokförlag kombinerat med försäljning av vegetariska skor, cykelvagnar och ekologiska t-shirts. Jag jobbar också som konsulent på JAK Medlemsbank där jag har förmånen att få hålla föredrag med fokus på ekonomi och värderingar. Jag har erfarenhet av styrelsearbete med en omsättning på en miljard. Som förtroendevald inom Finansförbundet är jag anlitad som kursledare, ett hedersuppdrag jag tar på stort allvar.

De uppdrag som jag söker idag handlar om att mobilisera arbetsgrupper, om att hitta fokus, motivation och med den som vägledning utforma en kultur av passionsdriven kommunikation såväl externt som internt. Tror du att min kompetens kan komma dig till nytta? Tveka inte att höra av dig. I mån av tid tar jag även individuella coachuppdrag. Jag delar gärna med mig av min erfarenhet som föredragshållare eller moderator.

Här kan du läsa om hur det kan vara att samarbeta med mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s