Aloe Vera erfarenheter

Aloe Vera har visat sig få positiva effekter och jag tänkte här dela med mig av några historier som jag själv kunnat bekräfta.

En person nära mig kunde skära ner sin antidepressiva medicin efter att ha börjat med Aloe Vera. Samma person kunde också skära ner sitt matintag och uppleva mer energi.

En återkommande klient har slutat med Losec.

En kollega till mig märkte att hon gick upp i vikt med Aloe Vera. Efter en analys kom vi fram till att hon kunde skära ner sina måltider och uppleva mer energi. Jag har själv märkt detta starka samband mellan matintag och Aloe Vera. Jag blir mätt av mindre och ändå känner jag mig piggare. Det verkar som om Aloe Vera hjälper till att stabilisera magen och ta upp den näring som vi sätter i oss. När magen inte fungerar så tröstäter vi kanske eller proppar oss fulla med mat utan att bli piggare utan snarare tröttare efter måltid.

Jag valde att prova Aloe Vera för att jag har ofta ont i magen efter måltid, samt en stark känsla av trötthet. Det tog ca 3-4 dagar att börja känna mig bättre, jag skulle beskriva känslan som en ”lugn och stillhet” i magen efter man ätit. Den andra stora fördelen är att Aloe Vera peach smakar sött och gott. (kvinna 28 år)

Vill du också prova? Klicka här för kontaktuppgifter till mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s