Privat

Jag fokuserar på välbefinnande genom effektivitet och harmoni. Jag vill förmedla verktyg till dig så att du varje dag kan ta kontroll över din upplevelse. Jag tror att vi förändrar världen, en människa i taget och vi börjar med oss själva.

Mitt motto är Lita inte på ett ord av vad jag säger, lita bara på vad du själv känner är rätt. Du har svaren du behöver men om du kört fast så behöver du hjälp. Tillsammans löser vi upp knuten. Du behöver inte dela med dig av dina gamla upplevelser, jag vill bara veta vad dem får dig att uppleva idag. Utifrån den känslan så söker vi strategier som funkar för dig och dina mål.

Har du svårt att formulera dina mål så har jag verktygen som hjälper dig att hitta fokus igen. Jag jobbar med coachning baserad på NLP, den ger dig nya möjligheter och låser upp mentala blockeringar. Jag erbjuder också BARS-behandlingar, de hjälper dig lösgöra dig från den mentala stress som ofta blockerar oss från att tänka och känna klart.

Långvarig stress visar sig ofta genom problem med magen som om det får gå för långt leder till än mer allvarliga följder. Därför delar jag med mig av mina erfarenheter av stress, magproblem och hur jag idag kommit över dem och fått en helt ny uppfattning om vad bra i magen verkligen innebär. Har du problem med magen så gör dig själv och din framtida hälsa en tjänst och ta tag i det på en gång. Det blir sällan bättre av sig själv, har du väl klivit in i spiralen så behöver du byta mönster för att ta dig ur. Här kan du läsa om de erfarenheter av Aloe Vera som mina klienter upplevt.

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s