Företag

Mitt fokus ligger på utveckling, såväl affärsutveckling som personlig utveckling för ledare. Har du ett mål och vill ha någon som stöttar dig så har jag verktygen som håller i längden.

Inom affärsutveckling har jag erfarenhet av stort som smått. Behöver ni ny fart i strategiarbetet? Hitta fokus och förmedla visionen med ny glöd? Jag älskar att jobba med företag som brinner för att förverkliga sina visioner. Jag är gärna med och lyfter blicken utanför boxen för att se vilka nya horisonter som väntar. Min erfarenhet är att det bara krävs små förändringar för att nå stora resultat.

Vill du kunna lägga mer tid på utveckling och mindre tid på att vara överallt hela tiden för alla? Många som startar företag fastnar i personalhanteringen istället för att organisera arbetet så att din egen potential kommer till sin rätt samtidigt som medarbetarna vägleds av de ideal som verksamheten vilar på. Om du känner igen dig i detta så hör av dig så pratar vi mer om hur medarbetarna kan inspireras att ta mera ansvar och samtidigt känna större tillfredsställelse över den egna prestationen.

Effektiva arbetsplatser kännetecknas av en kommunikationskultur där medlemmarna lärt sig använda feedback på ett konstruktivt sätt. Studier visar att det tar minst sex månader för en arbetsgrupp att nå effektivitet om man jobbar medvetet för att nå dit. Jag erbjuder utbildning för deltagarna och coachning för enskilda medarbetare som leder grupprocesser där jag delar med mig av verktygen som gör skillnaden.

Motivation skapas när medarbetarna förstår och kan identifiera sig med företagets vision. För att vara trovärdig behöver vision genomsyra alla led, inte bara kommunikationen utåt utan också den inre kommunikationen. Här finns mycket att jobba med för att levandegöra visionerna så att motivation skapas för de affärsmässiga målen. Jag hjälper er att planera introduktioner, kick-offer och inspirationsträffar.

Jag jobbar inte med teambuilding genom lekar. Mitt arbete med grupper baserar sig på Susan Wheelans forskning, Att skapa effektiva team.

Har du ett uppdrag som du tror passar för mig? Tveka inte att höra av dig, du finner mina kontaktuppgifter här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s