Hjärnan, kroppen och tanken

Hemligheten bakom läkande och hälsa… så beskriver min vän Catarina Bäckstrand sitt event i Växjö den 26 April.

Jag är så imponerad över hennes line-up, Sanna Ehdin och Jan Oleby bland andra intressanta föredragshållare. Detta är verkligen vårens mest spännande möjlighet för oss som vill inspireras och lära oss mer om hälsa och välbefinnande. På Catarinas sida kan ni läsa mera – här också en länk till programmet som pdf.
Möt Jan Oleby, läkaren som fått klartecken från Socialstyrelsen att i sin sidoverksamhet arbeta med inre resor och drömförståelse men även som healer och medium. Han visar exempel på hur kropp och själ påverkar varandra, hur man kan arbeta med drömförståelse och inre resor samt hur svensk sjukvård skulle kunna införa komplementära och alternativa metoder.
Jan arbetar förutom i sin mottagningsverksamhet även aktivt med att få med sig likasinnade, inte minst läkare, för att bygga broar mellan vetenskap och andlighet och har fått större framgång i detta än han kunde tänka sig

Sanna sätter självläkning, livsglädje och vår inre kraft i centrum och hjälper människor att lyfta fram och se detta. Att lyssna inåt, vara sann mot sig själv och därmed i nna sin inre styrka ger självmakt. Det gör att man förverkliga sina drömmar – och det är att vara levande! Här delar Sanna även med sig av sin spännande livsresa det senaste året – som hon kallar ”Den själ-läkande människan”.
Sanna är PhD, föreläsare och författare till tolv hälsoböcker som sålt i närmare en miljon exemplar i tio länder. Hon har inspirerat mer än 100 000 människor i föreläsningar om kost, helhetshälsa, självläkning och livsstilsändringar.

Boka din biljett idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s